rss-feed
 
Magyarország első webrádió toplistája! Vigyázz, mert hamisítják!
13.05.24: Az új rádiók regisztrációs igényét az [email protected] címre várjuk!
RiseFM - Budapest, Balaton
TOP
.
Válassz lejátszó programot és klikkelj!

    

Vagy válaszd a webes lejátszót!
Most adásban: Nincs információ a szerveren.
Radio helyezése

  A legjobb helyezés: 1. hely

Jelenlegi hallgatók

  Most ennyien hallgatják: 1331 fő

Legtöbb hallgató egyszerre

  Legtöbb hallgató egyszerre: 3865 fő

A rádió zenei sítlusa

  Stílus: napjaink slágerei

A rádió minősége:

  Jelenlegi csatorna:/mobile

A rádió weboldala

  Weboldal: http://risefm.hu/

A RiseFM játszási listája (utolsó 22)

1. Nincs információ a szerveren.2. Nincs információ a szerveren.3. Nincs információ a szerveren.4. Nincs információ a szerveren.5. Nincs információ a szerveren.6. Nincs információ a szerveren.7. Nincs információ a szerveren.8. Nincs információ a szerveren.9. Nincs információ a szerveren.10. Nincs információ a szerveren.11. Nincs információ a szerveren.12. Nincs információ a szerveren.13. Nincs információ a szerveren.14. Nincs információ a szerveren.15. Nincs információ a szerveren.16. Nincs információ a szerveren.17. Nincs információ a szerveren.18. Nincs információ a szerveren.19. Nincs információ a szerveren.20. Nincs információ a szerveren.21. Nincs információ a szerveren.22. Nincs információ a szerveren.
A RiseFM bemutatása
Nem készítettek bemutatkozást.

A RiseFM további csatornái

Figyelem, az alcsatornák adatai valós idejűek! - Ezért számolható eltérés az összesített adattól. Az IceCast szervereknél az összes csatlakozási pont külön látható ebben a listában.
Csatorna leírás
Most
Hallgatom!
/mobile
Most adásban: -
22 fő
   
/radio
Most adásban: -
1291 fő
   

A RiseFM statisztika

Az aktuális nap (real-time) diagram, a mai nap utolsó egész órájáig mutatja a mért eredmények átlagértékit az egyidejű hallgatók tekintetében. A 'Tegnapi hallgatottság' diagramnál a tegnapi 24 óra mérései kerülnek átlagolásra óránként. A következő grafikonon az elmúlt 30 nap hallgatottsági adati láthatók, ami azt mutatja meg, hogy az adott rádiót 1 napon keresztül átlagban hányan hallgatták (1 nap 180 mérés átlaga). A legalsó grafikon az elmúlt 365 nap adatait tartalmazza, heti bontásban (1 hét 1260 mérés átlaga). Ezekkel az adatokkal korrekt tájékoztatást tud nyújtani a rádió tulajdonosa a valós átlagos napi egyidejű elérésről (kék vonal). A csúcs értékek (piros vonal) megmutatják, hogy egy az adott pillanatban mekkora volt az egyidejű maximális hallgatók száma a mérés pillanatában.
Fontos! Az internetes rádiók publikus kimenetéről átvett mérési eredmények hitelességét nem tudjuk ellenőrizni, így a statisztikai eredmények nem tekinthetőek teljes bizonyossággal hiteles adatnak.